Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların da dahil olmasıyla olaylar kontrolden çıktı.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavga sonrası polis ekipleri, grupları dağıtmak için plastik mermi ve biber gazı ile müdahale etti. Çarşı merkezinde uzun süre devam eden gerginlik nedeniyle bazı esnaflar kepenk kapattı.

Hakkari'de Ezber Bozan Mezuniyet! Liselilerden Yöresel Kıyafetlerle Halay ve Gündem Olan Amedspor Pankartı
Hakkari'de Ezber Bozan Mezuniyet! Liselilerden Yöresel Kıyafetlerle Halay ve Gündem Olan Amedspor Pankartı
İçeriği Görüntüle

Olayların ardından güvenlik güçleri, çarşı merkezinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yetkililer, vatandaşları sakin olmaya çağırırken, kavganın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

M 331

Kaynak: yuksekovahalkinsesigazetesi