Hakkari'de Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyetinin Eylül ayı toplantısı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, OSB'nin mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Hakkarili Yakup Karaman yetkililerden kızının tedavisi için yardım bekliyor Hakkarili Yakup Karaman yetkililerden kızının tedavisi için yardım bekliyor

Toplantıya, Vali Yardımcısı Furkan Berber, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yüksekova ilçesindeki organize sanayi bölgesinin mevcut durumu ve sonraki süreci aynı zamanda görevlendirilecek personel ve yetkilerinin görüşüldüğü toplantıda; bölge sanayisinin gelişimi, istihdam yaratma projeleri, altyapı iyileştirmeleri ve yatırım fırsatları ele alındı.

Katılımcılarla, ilimizin ekonomik potansiyelini daha da arttırmak ve bölgede sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmek için işbirliği yolları konuşuldu.

Dr. Öğretim Görevlisi Dr. Öğretim Üyesi Murat Koca'nın sunum yaptığı toplantının sonunda, bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik atılacak adımlar ve projeler hakkında ortak bir vizyon oluşturuldu.

İşbirliği ve koordinasyonun önemini bir kez daha vurgulayan Vali Çelik, katılımcılara çalışmalarında başarılar diledi.