COLEMERG HABER

Hakkari'de esnaf, normalleşme öncesi iş yerlerinde temizliğe başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından il bazında açıklanan haftalık tabloya göre vaka sayıları düşen Hakkari ve ilçelerinde, normalleşme sevinci yaşanıyor.

Kent merkezinde bazı lokanta ve kafe işletmecileri, temizlik yapıp masa ve sandalyeleri sosyal mesafe düzenine göre ayarlamaya başladı.

Lokanta sahibi Cemal Aşan ,normalleşme sürecinin kendilerini memnun edeceğini belirterek, "Uzun nbri süredir paket servisi ile çalışıyoruz. Hakkari'nin en düşük vaka sayısına sahip olması ve hatta korona virüsü bitirmesiyle beraber inşallah normalleşme süreciyle de eski çalışmamıza döneriz. Biz de normalleşmenin heyecanını şimdiden yaşayarak lokantamızı baştan sona yıkayıp temizledik. İnşallah en kısa sürede bu hastalık tüm ülkemizde tek eder." dedi.

Eylül Çorba Salonu işletmecisi Selim Yiğit ise pandemi süreci boyunca işlerinin çok düştüğünü söyledi.

Yiğit, "Zorlu bir süreç geçirdik. Cumhurbaşkanımızın vereceği normalleşme kararıyla inşallah kısa sürede eski günler gibi tekrar çalışmalarımıza başlayacağız. Bizler de korona virüsün bölgede bitmesi heyecanıyla lokantamızda temizliğe başladık. Cumhurbaşkanımızın bu kararı için de kendilerine çok teşekkür ederiz. Tek temennimiz bu hastalığın tümden bitmesidir" ifadelerini kullandı.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları ve Birim Müdürleri Bir Araya Geldi Hakkari Belediyesi Eş Başkanları ve Birim Müdürleri Bir Araya Geldi