Etkinliğe, Okul Müdürü Şükrü Ecer’in yanı sıra Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu Müdürü Naif Turgut, İlim Yayma Cemiyeti Hakkâri Şube Başkanı Ramazan Özdemir, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program boyunca öğrenciler sahneledikleri gösterilerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Öğrencilerin özgüveni ve sahne performansı takdir topladı.

I M G 1155

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Şükrü Ecer, öğrencileri tebrik ederek şunları söyledi:

“Siz değerli anne babalara gösterdiğiniz emek, sabır ve çaba için çok teşekkür ederim. Denir ki bir insanın hayatındaki en büyük şans, öğrencilik hayatında iyi bir öğretmene denk gelmesidir.

Mahmutoğlu, Mahalle Mahalle Geziyor, Sorunları Yerinde Dinliyor Mahmutoğlu, Mahalle Mahalle Geziyor, Sorunları Yerinde Dinliyor

Bu noktada öğrencilerimizi çok şanslı görüyorum. Her bir çocuğumuzun kendisine, ailesine, topluma ve ülkemize faydalı bireyler olacağına inanıyorum. Okuma bayramımız kutlu olsun.”

I M G 1154

Etkinlik sonunda öğrenciler, okuma yazma belgelerini ve başarı madalyalarını okul müdürü ve velilerin elinden aldı. Tören, duygusal ve gurur dolu anlara sahne oldu.

Sınıf öğretmeni Sadi Erik ve okul yönetimi, 1/A sınıfındaki 27 öğrenciyi büyük bir özveriyle geleceğe hazırladıkları için davetlilerden büyük övgü aldı.