İsimlerini listede gören vatandaşlar, evrak teslimi ve hesap açma işlemleri için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte banka şubelerinin yolunu tuttu.

Banka Önlerinde Metrelerce Kuyruk

Özellikle şehir merkezindeki banka şubelerinde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk tavan yaptı. Program kapsamında hak sahibi olan binlerce kişi, işlemlerini bir an önce bitirebilmek için kapıda beklemeye başlayınca caddeye taşan uzun kuyruklar oluştu. Saatlerce sıra beklemek zorunda kalan vatandaşlar, zaman zaman kalabalığın artmasıyla zor anlar yaşadı.

Platformdan “Birlik Günü” çağrısı: Hakkari için ortak hareket edin
Platformdan “Birlik Günü” çağrısı: Hakkari için ortak hareket edin
İçeriği Görüntüle

7B2A724C 7A42 4812 Bd54 A0D140A8A3A3 857X503

Ekipler Devreye Girdi

Banka içindeki ve önündeki izdihamı önlemek adına görevliler yoğun mesai harcadı. Vatandaşların işlemlerini daha düzenli bir şekilde halledebilmesi için hem banka personeli hem de güvenlik ekipleri yönlendirmelerde bulundu.

Yetkililer, işlemlerin sistemsel bir şekilde ilerlediğini ve yoğunluğun önümüzdeki günlerde kademeli olarak azalacağını öngördüklerini belirtti. Benzer kalabalık görüntülerin kentteki diğer şubelerde de gün boyu devam ettiği gözlendi.