Gerçekleştirilen görüşmede, Hakkari’nin sahip olduğu turizm potansiyeli, ticaret hacmi ve bölgesel ekonomik kalkınmanın desteklenmesine yönelik önemli konular detaylıca ele alındı. Taraflar, bölge ekonomisini güçlendirecek projeler ve karşılıklı iş birliği olanakları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Yapılan samimi ve yapıcı görüşme, Hakkari iş dünyasının ortak hareket etme kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, gelecekte hayata geçirilecek adımlar için umut verici bir zemin oluşturdu.
Yüksekova TSO Başkanı Salih Özdemir, ziyaretinden ötürü MÜSİAD İl Başkanı Adnan Öveç’e teşekkür ederek, “Bölgemizin kalkınması için dayanışma ve iş birliği içinde olmanın önemi büyük. Bu tür görüşmelerin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.