Hakkari'nin ev sahipliği yaptığı Osman Bayraktar Anadolu Yıldızları Ligi Minikler Güreş Müsabakaları sona erdi.

Programa katılan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, dereceye giren sporcular tebrik ederek, sporculara madalya verdi.

Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi

Güreş Federasyonu Hakkari Temsilcisi Sefer Özatak, organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bu tür organizasyonların yapılması, Hakkari açısından önemli olduğunu belirten Özatak, şunları kaydetti.

Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'a ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bizleri kırmayıp 15 ilden gelen yaklaşık 200 sporcumuza ev sahipliği yapmaya çalıştık. Amacımız Hakkari'nin tanıtımına ve Hakkari güreşine katkıda bulunmak. Buradaki çocuklara örnek teşkil edecek müsabakalar oluşturmak. Bundan sonraki çalışmalarımız daha güzel organizasyonlarla devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

Programa AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Sabri Demir, Gençlik Merkezi Müdürü Fahri Güldal, Basketbol Federasyonu Hakkari İl temsilcisi Yakup Aktaş, sporcular ve antrenörler katıldı.