Evlerinin WC kısmında düşen taş, şans eseri herhangi bir can kaybına yol açmadı ancak aile her geçen gün daha büyük bir riskle karşı karşıya.
Kendi Evini Yapmaya Başladı Ama Tamamlayamıyor
Sıddık Seven, hayırseverlerin desteğiyle Biçer Mahallesi’nde kendi evinin yapımına başladığını dile getirdi. Ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle inşaatı tamamlayamıyor:
“Evin tamamlanması için sıva, kapı ve pencereler kaldı. Elimde dört öğrenci var. İmkansızlıklar nedeniyle çocuklarımı okula gönderemeyeceğim. Kirada kaldığım toprak ev her geçen gün daha tehlikeli hale geliyor. Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan destek bekliyorum.”
Çocuklarının Eğitimi İçin Destek Çağrısı
Yaşadığı zor şartlara rağmen çocuklarının eğitimden geri kalmaması için mücadele eden Seven, hem güvenli bir ev hem de eğitim masrafları için yardım talebinde bulundu.
Yardım etmek isteyenler için iletişim numarası:
0 537 202 37 42