Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Sat Buzul Gölleri, bu yıl "Hakkari'de hayat var" sloganıyla 5. kez düzenlenecek festivale ev sahipliği yapacak.

Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı

Hakkari Valiliği ile Belediyesi tarafından 1 ve 2 Temmuz'da yapılması planlanan "5. Cilo Fest", Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları'ndaki Sat Buzul Gölleri'nin bulunduğu bölgede gerçekleştirilecek.

Festivalin hazırlıkları devam ederken Türk Telekom Hakkari İl Müdürlüğü de T4.5G Teknolojisiyle 3600 rakımlı Hakkari CiloSat Dağları ve Göllerinde #Cilofest'e katılacak vatandaşlar için mobil araç gönderdi.


Türk Telekom İl Müdürü Adem Çatal sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için faydalanabilecekleri mobil aracın bölgeye gönderildiğini duyurdu!

Müdür Çatal, "Türk Telekom 4.5G Teknolojisiyle 3600 rakımlı Hakkari CiloSat Dağları ve Göllerinde #Cilofest için hazır. Türk Telekom Değerli Hissettirir" ifadelerini kullandı.

2 gün sürecek olan Cİlofest'te katılanlar, bölgenin manzarasında kano, bisiklet, yamaç paraşütü, tırmanış ve flyboard gibi etkinliklere katılma imkanı bulacak, doğayla iç içe zaman geçirecek.