Oyun öncesinde Gençlik Merkezi Güzel sanatlar eğitmenimiz ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisi ve ek olarak da El Sanatları eğitmenimiz ve öğrencileri tarafından hazırlanmış olan el sanatları sergimiz misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Öncelikle Hakkâri’de ve Antalya’da büyük bir beğeni toplayan ekibin asıl amacı bu projeyi tüm Türkiye’ye yaymak ve yeni oyunlarla seyirciyle buluşup yeni kütüphanelerin oluşmasına katkı sağlamaktı bu sebeple Hatay, Adana ve Mersin’de oyununu sergileyen bu güzel ekibin bir sonraki hedefi de farklı illerde oyunlarını sergileyip yeni kütüphanelerin oluşmasına katkı sağlamaya devam etmektir.

Etkinlikle ilgili Hakkâri Gençlik Merkezi Müdürü Şemsettin Uçar şunları ifade etti

Hakkari'de Toplu Taşıma Aracı Park Halindeki 2 Araca Çarptı Hakkari'de Toplu Taşıma Aracı Park Halindeki 2 Araca Çarptı

" Sanat, insanın duygu ve düşüncelerini herhangi bir araç yoluyla bir şekle yansıtabilmesidir. Biz de “1 Kitap 1001 Sanat” adıyla projelendirdiğimiz, profesyonel genç tiyatrocularımız olan “1001 Sanat Tiyatro Topluluğu” ile duygu ve düşüncelerimizi en iyi şekilde sanatla yansıtmaya çalışıyoruz. Ülkemizde Kütüphanesiz Okul Kalmasın” sloganıyla “ 1 Kitap 1001 Sanat” projesiyle sanatseverlerle buluşmaya devam edeceğiz, dedi.

Başarılı ekibin farklı illerde sanatseverlerle buluşmasına vesile olan Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, ise projeyi yöneten ve her konuda sonsuz destek veren Şemsettin Uçar ile Nevzat Yılmaz okumanın önemine her fırsatta değinerek yeni kütüphanelerin oluşumu için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişlerdir.