Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Liginde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2017'de kurulan ve 6 yıldır voleybol erkekler liginde mücadele eden takım 'Hedefimiz Efeler ligi' diyerek yeni sezonun startını verdi.

Hakkari Gençlik Kulübünden transfer edilen sporcuları bünyesine katan Sportif Faaliyetler Kulübü Gençlik Spora bağlı Kapalı Spor Salonunda imza töreni düzenledi.

İmza törenine Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek, Başkan Yardımcısı Adem Çatal ve Gençlik Spor Şube Müdürü aynı zamanda Gençlik Kulübü Başkanı Fahri Güldal katıldı.


Törende sporculara seslenen Kulüp Başkan Yardımcısı Adem Çatal geçen sene Efeler Liginin kıyısından döndüklerin belirterek bu seneki hedeflerinin Hakkari’yi Efeler Ligi'ne taşımak olduğunu söyledi.

Hakkari takımının başarısı için daha çok çalışacakları mesajını veren Çatal, "Gençlerimiz ile bu hedefe ulaşabileceğimizi kendi ilimize daha fazla değer katacağımızın inancı içerisindeyim, genç sporcuların Hakkari adına doğru tercihte bulunduklarını, buna en büyük destekçi Fahri Güldal hocalarına ve ilimize yaklaşık dünden bugüne bütün branşlarda beş yüze yakın sporcu kazandıran kulüp başkanımız Turan Şimşek’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kulüp Başkanı Turan Şimşek ise Hakkarili gençler ile daha başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, "Hepimizin hedefi Hakkari için gençlerimiz için mücadele olacaktır. 1. Ligde mücadele eden takımımız 9 yerli genç sporcumuz 2 yabancı uyruklu 4 sporcumuzda Türkiye liginde mücadele eden kulüplerden transfer edildi. Hakkari halkının bizi bu mücadelemizde yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü geçen yıl Efeler Ligi Playoff'a kalmıştı. Ancak depremden dolayı puanları silinen Hakkari Sportif Faaliyet Kulübü Play-off’lara katılamamıştı.

Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi Hakkari Milletvekili Bartın'dan mayın patlaması sonucu Hayatını kaybeden Düzen ile ilgili soru önergesi


Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü sezon sonu talihsiz bir trafik kazası geçirmiş, kulüpte çok sayıda sporcusu yaralanmıştı.