DEM Parti'den Karşıyaka Mahallesi'nde Gençlerle Barış ve Demokrasi Toplantısı

Kürt halk önderi Abdullah Öcalan’ın 27 Şubat’ta yaptığı "Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı"nı halka anlatmak amacıyla, DEM Parti İl Örgütü Karşıyaka Mahallesi’nde gençlerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Yoğun Katılım

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya DEM Parti Hakkari milletvekilleri Vezir Parlak ve Öznur Bartın, Hakkari Belediye Eşbaşkanı Viyan Tekçe, İl Eşbaşkanları Behçet Kanat ve Evin Tan ile parti yöneticileri ve çok sayıda genç katıldı.

I M G 20250801 W A0034

Sürece İlişkin Soru-Cevap Bölümü

Program, gençlerle süreç hakkında karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam etti. Katılımcılar, demokratik çözüm ve barış sürecine dair merak ettiklerini yetkililere sordu.

Buluşmalar Farklı Mahallelerde Sürecek

DEM Parti’nin “Barış ve Demokratik Toplum Buluşmaları” kapsamında gençlerle yapılan toplantıların, farklı mahallelerde devam edeceği öğrenildi.

Demirci Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı
Demirci Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı
İçeriği Görüntüle

I M G 20250801 W A0024