Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Ziyaretlerine Devam Ediyor Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hakkari Halkının Desteklerine Minnettar

DEM Parti Hakkari İl Örgütü, geride bıraktığımız 31 Mart Mahallei İdareler Genel seçimlerinin ardından Hakkari halkına verdiği destek için terşekkür mesajı yayımladı.

Hakkari DEM Parti İl Örgütü'nün basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, kent sakinlerinin demokrasiye olan inancı ve mücadele azminin taktirle karşılandığı vurgulandı.

Hakkari halkının kararlı duruşunun taktirle karşılandığı belirtilen açıklamada, halkın verdiği desteğin çok anlamlı olduğu ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Halkın siyasi eşitlik, adalet ve Hakkari halkının dillere destan demokrasi ve özgürlük mücadelesine katkılarınızdan dolayı yürek dolusu şükranlarımızı sunuyoruz. Karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanarak toplumsal birlikteliğimizi bozmaya çalışanlara karşı özellikle gençlerin partisini ve halkı yalnız bırakmayıp bu süreçte lokomotif güçle açığa çıkan belirleyici rolünü, annelerimizin inancını, sivil toplum örgütlerinin emeğini, halkımızın duruşunu kutluyoruz. Seçim sonucu ile açığa çıkan durumları parti olarak değerlendirme süreçlerinden geçirerek yeniden bir başlangıçla toplumsal dayanışma ve demokratik bir mücadele sürekliliğine dönüştüreceğimizin sözünü veriyoruz.

Halkımızın 31 Mart'ta açığa çıkardığı duruş mutlaka kazanacağımızın göstergesi olmuştur. Bizler de DEM Parti olarak halkımızın bu anlamlı direnişini bize gösterdiği teveccühü kutluyor, yaratmış olduğu değerlerin savunucusu olacağımızı belirtiyor ve tüm parti yapılarımızla teşekkür ediyoruz. Tüm Hakkari halkını bitmeyen sevgimiz ile selamlıyoruz."