Türkiye Ekonomisinin Başarısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aydın'da düzenlenen mitinge katıldı. Türkiye ekonomisinin deprem ve diğer olumsuzluklara rağmen büyük bir güç imza atıp üst üste 14 çeyreklik büyüme gösterdiğini öne süren Erdoğan, "Hani ekonomi kötüydü, ekonominin devam etmesi gerekiyor? İşte buyurun. Muhalefet hani 'Yandık, bittik, öldük' diyordunuz, ne oldu" dedi .

Demokrasi Rota ve Engeller

Konuşmasında "Bugün de milletimizi yılgınlığa sürükleyerek, genellikle yeniden darbe iklime sokmayla yanıp sönenler başlatıldı" diyen Erdoğan, "Milletimize asla yalan söylemedik" iddiasında bulundu.

Vesayete karşı da dimdik ayakta durduklarını ileri süren Erdoğan, "Ülkemizin darbeler zincirinin önemli halkalarından biri de dün 27. yılını geride bıraktığımız 28 Şubat postmodern darbesiydi. 28 Şubat postmodern darbesi, önceki ve sonrakiyle başa çıkma oranlarının düşürücü sayfalarından biri." şeklinde konuştu.

DEM Partisi’nden Ali Bozan: Sözünü Söylemekten Kaçan Namert Olsun DEM Partisi’nden Ali Bozan: Sözünü Söylemekten Kaçan Namert Olsun

Yeni Engeller ve Aydın İkazı

Erdoğan, "İBB görevinden süremiz dolmadan darbecilere selam duran hukukçuların kaydıyla silmek zorunda kaldı. Partimizi kurup başbakanlık görevini üstlendikten sonra da sürekli darbeci yetkisinin ve onun emrindeki bürokratik oligarşinin emirleriyle boğuştum. Uydu gazete kupürleriyle partimizi kapatmaya çalıştırıyorlar. Milletimizin desteğiyle bu badirelerikça önümüze yeni yeni engeller çıkarırlar." tasarruf kullanıldı.

Eski Türkiye ve Yalan İddiaları

Erdoğan, "Biz bu ülkelerde 21 yıldır eser ve hizmet siyaseti yaptık. Türkiye'nin asırlık ihmallerinin bin ürünü tüm altyapı eksiklerini gidererek milletimizi hayalleriyle buluşturmak bize nasip oldu. Sadece somut projelerle kalmadık. Hak ve özgürlüklerin yaratılması konusunda da devrim niteliğinde düzenlemeleri hayata geçirildi. Kimsenin inancına, meşrebini, kökenine, hayat tarzına bakmadık. Siz, birilerinin faaliyetlerinin Türkiye'deki eski güzellemelerine kulak asmayın." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Milletimize asla yalan söylemedik. Yapamayacağımız şey yazılırk. Sözünü uzattı ona iş için de canla çalışmaya başladık. Asla milletimizin karşısında başımızı eğecek yalanımız hele hele ihanetimiz asla vaki değildir." dedi. DUVAR