Kâğıt medyanın çağın yenilikleri arasında kaybolduğu son yıllarda, haberciliğin merkezi internet ortamına kaydı. Son yıllarda dünyanın en önemli gazeteleri, baskılarını durdurup web sayfaları üzerinden yayın hayatlarına devam ederken, Türkiye'de de birbirinden farklı, internet üzerinden yayın yapan birçok kurum hayat buldu.

HAKKARİ ve ÇUKURCA ilçesinde Uzun yıllar Ulusal ve yerel basın sektörüne emek verip, özellikle görsel medya alanında ekonomik, siyasi ve kültürel birçok Haber’e imza atan Gazeteci Mehmet Özkan, Mehmet Dayan ve Serdar Kara, çıktıkları yeni mecranın kendileri için Çukurca için şart oldukları söyledi.

Gazeteciler, ‘’Dijital dünya bize sonsuz ve sınırsız haber alma hakkı veriyor. Bu karmaşa içerisinde Hakkâri’nin şirin ilçesi Çukurca için doğru ve bağımsız medyanın güçlü sesi olabilmek ve bu ilçemizin hakkı olan dürüst ve ilkeli habercilik hizmetlerinden faydalanabilmesine imkân sunabilmek adına hizmet vermeye başladık.  İlçemizin ilk ve tek haber sitesini kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’ 

Ölçüm ve Tartı İşlemlerinin Tarihi ve Bugünü Ölçüm ve Tartı İşlemlerinin Tarihi ve Bugünü

Haber sitesi için www.cukurcahaber.net 

ÇUKURCA HABER, DOĞRU VE TARAFSIZ HABERCİLİĞİN SESİ OLACAK