Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Hakkari’de esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ile kentin ekonomik durumu da ele alındı. Ziyarette konuşan CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Duran Çakırbeyli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen İsmail Akboğa’yı tebrik ederek, yeni dönemin Hakkari’de faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanatkarlar için hayırlı olmasını diledi.

Çakırbeyli, esnafın kentin ekonomik ve sosyal yaşamındaki rolüne dikkat çekerek, “Esnafımız Hakkari’nin bel kemiğidir. Zor koşullara rağmen ayakta kalmaya çalışan esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız. Yeni dönemde de ortak akıl ve dayanışma ile Hakkari için güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Duran Çakırbeyli ve CHP il yönetimine teşekkür etti. Akboğa, esnafın sorunlarının çözümü noktasında tüm kurum ve siyasi yapılarla iş birliğine açık olduklarını belirterek, “Amacımız Hakkari’deki esnaf ve sanatkarlarımızın daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamak. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.






