CHP Hakkari İl Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmada, partinin kent genelindeki örgütlenme çalışmaları, mahalle ve köy ziyaretleri ile yeni üye kazanımına yönelik yürütülen faaliyetler değerlendirildi. Özellikle son dönemde artan saha temaslarının partiye olan ilgiyi artırdığı ifade edildi.
Toplantıda konuşan CHP Hakkari İl Başkanı Suzan Çakırbeyli, il ve ilçe örgütlerinin koordinasyon içinde çalışmasının önemine dikkat çekerek, “Hakkari’nin tüm ilçelerinde daha güçlü bir örgüt yapısı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saha temaslarımızı artırarak vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Derecik İlçe Başkanı Rıdvan Erbek ise Derecik’te yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, özellikle gençler ve kadınlara yönelik üye çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti. Erbek, “Amacımız partimizi Derecik’te daha görünür ve daha güçlü hale getirmek. Halkımızın beklenti ve taleplerini parti politikalarımıza yansıtmak için sahadayız” ifadelerini kullandı.
Görüşmede önümüzdeki süreçte yapılması planlanan ortak programlar ve ilçe ziyaretleri de gündeme geldi. İl ve ilçe örgütlerinin birlikte hareket etmesi konusunda mutabık kalınırken, çalışmaların aralıksız süreceği belirtildi.
Toplantı, karşılıklı iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





