Hakkari’de çocuk oyun parkına ikinci kez tahrip edildi Hakkari’de çocuk oyun parkına ikinci kez tahrip edildi

Sabah saatlerinde bölgeye hareket eden ekipler, yaklaşık 2 metreyi bulan karla mücadele ederken, zirvede zaman zaman çığ düşme tehlikesiyle de karşı karşıya kaldı.
 

Yoğun kar yağışı ve zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeyen belediye ekipleri, su arızasının yerini tespit edip sorunu gidermek için büyük çaba sarf ediyor.  
0D257385 1D4B 421B 8344 Cd45811Aa973
Yetkililer, Berçelan Yaylası’nda su hattındaki arızanın belirlenmesiyle birlikte onarım çalışmalarına hemen başlanacağını belirtti. Hakkari Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin bölgede aralıksız olarak görev başında olduğunu vurguladı.