COLEMERG HABER

3 gün önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve ardından Hakkari Devlet Hastanesinde sevk edilen Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan kalp krizinden dolayı tedavi altına alındı.

Kürt Dil Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapıldı Kürt Dil Bayramı dolayısıyla yürüyüş yapıldı

3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Başkan Canan, burada tıkalı olan iki damarı yapılan tedavi ile açıldı.

Yoğun bakım tedavisi ardından servise alınan Başkan Canan sağlık durumunun iyiye gitmesi ile bugün taburcu edildi.

Canan'ın taburcu olması ailesi ve sevenlerini sevindirirken, Canan taburcu olduktan sonra kamuoyuna teşekkür mesajı yayımladı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Canan, mesajında şu ifadelere yer verdi.

''Kısa süre önce geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayı, hayata tutunmamı sağlayan ve rahatsızlığımın ilk anından taburcu olacağım son ana kadar yoğun emek veren doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın her birine minnettarım, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu sürede gerek hastane önünde bekleyen, gerek telefon açan, sosyal medyadan mesaj gönderen, iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen, manevi olarak beni bu süreçte yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, avukat arkadaşlarıma, basın mensuplarına, hemşehrilerime teşekkür ediyorum. En kısa sürede sizlerle birlikte olmanın heyecanı içerisindeyim. Bu vesile ile herkese selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Sağlıcakla kalın.''dedi.