Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun ‘ Sınırda Hizmet Var Hizmette Sınır yoktur’’ sloganı ile başlattığı çalışmaları devam ediyor.

Başkan Büyüksu çalışmalar kapsamından Esendere ilköğretim ve Esendere ÇPAL Liselerdeki öğrencilerine1794 Adet test seti ve 550 adet kaynak kitap hediye etti.

Öğrencilerin sınavlara hazırlama konusundan yarımcı olacak kitapları okullardan öğrencilere teslim eden Başkan Büyüksu yapılan çalışma ile ilgili şunları kaydetti.

‘’Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sınavlara kendilerine yardımcı olacak ve kitap okuma alışkanlıklarına destek sunmak amacıyla, Esendere ilköğretim ve Esendere ÇPAL Liselerdeki öğrencilerine1794 Adet test seti ve 550 adet kaynak kitap hediye ettik. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hakkari milletvekilimiz sayın Husret Dinç’e Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a il başkanımız sayın Abdulmuttalip Özbek'e, ilçe başkanımız sayın Fatih Arslan'a ve emeği geçen herkese beldemiz adına şükranlarımı arz ederim. ’dedi.

62 İlde FETÖ Operasyonu: 544 Şüpheli Gözaltına Alındı 62 İlde FETÖ Operasyonu: 544 Şüpheli Gözaltına Alındı