Büyüksu, mesajında, bayramların bereket, umut ve özlem olduğunu belirtti.

Bayramlarda sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığına, küslerin barıştığına işaret eden Başkan Büyüksu, şunları kaydetti:

"Manevi bütünlük, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve bütünlüğümüzün devamına vesile olan bayramlar özü

benimsenerek, gerekleri yerine getirilerek icra edilmelidir. Sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ve yardımlaşma duygusunun öne çıktığı bayramlarımız, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ile mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimizdir” dedi.

Merhamet, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının bayramlar vesilesiyle canlı tutulması gerektiğini belirten Büyüksu, bu önemli günlerde ortak değerler etrafında kenetlenilmesi gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı Milletvekili Parlak Hakkari'nin yollarını meclis gündemine taşıdı

"İnsanlarımızın sevincine ortak olunduğu gibi darlık ve sıkıntılarına da duyarsız kalmamalıyız. Bu bakımdan yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin en güzel şekliyle icra edilip yaşatıldığı bir zaman zarfı olarak Kurban Bayramı'na yüklediğimiz anlam ile verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır. Başta Hakkari ve Yüksekova ve Esendere halkımız olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar iyi bayramlar dilerim”