Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi üzerinde 11 yıldır hizmet veren “Arya Balıkçılık ve Zerya Balık Lokantası” sezonun ilk balıklarını kentte getirdi. Yeni sezon türleri olan Hamsi, Levrek, Cupra, İstavrit, Palamut ve canlı alabalık çeşitleri tezgahlardaki yerini aldı.

İş yeri sahibi Veysi Bor, balıkları günlük olarak Akdeniz ve Karadeniz bölgesinden getirdiklerini belirterek, Arya Balıkçılıkta satışa sunup hemen karşımızda hizmet veren Zerya Balık Lokantamızda ise müşterilerimize servis ediyoruz" dedi.

Gelen balık çeşitlerimizi Arya Balıkçılık’ta bulunan havuzlarımızda besliyoruz diyen Bor," Menümüzde uygun fiyatlara hamsi, istavrit, alabalık, levrek, çupra, palamut ve ızgara, tava çeşitlerimiz bulunuyor. Halkımıza daha iyi bir hizmet sunmak için evlere ve iş yerlerine Alo Paket servisimiz var. Vatandaşlarımız 0438 202 0222 numaralı telefonlarımızdan sipariş isteyebilirler” diye konuştu.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları ve Birim Müdürleri Bir Araya Geldi Hakkari Belediyesi Eş Başkanları ve Birim Müdürleri Bir Araya Geldi