AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ramazan ayı dolayısıyla Yüksekova ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında vatandaşlarla buluştu. Bir gecede beş farklı mahallede ziyaretlerde bulunan Kaya, hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet etti, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaya, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren bir fırsat olduğunu belirtti. Program kapsamında Aksu (Gagewran) Mahallesi’nde Abdullatif Durna ve ailesini ziyaret eden Kaya, aileyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı mahallede Senar Durna ve Abdurrezzak Koç’u da ziyaret eden Kaya, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar temennisinde bulundu.

2Aa0D8F2 546F 4058 8D3A 2D60F478Ac1E

Vali İbrahim Taşyapan’dan Yüksekova’daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na Ziyaret
Vali İbrahim Taşyapan’dan Yüksekova’daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Mahallenin büyüklerinden Hacı Süleyman Durna’yı da ziyaret ettiklerini ifade eden Kaya, Ramazan ayının bereketiyle gönüllerin bir araya geldiğini dile getirdi.

Programın devamında Esenyurt Mahallesi’ne geçen Kaya, Mahalle Muhtarı Sezai Açıkel’in evinde mahalle sakinleriyle buluştu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Kaya, mahalle halkının taleplerini ve önerilerini dinledi.

Ziyaretler kapsamında AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Burhan Yaşar ile birlikte İnanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz’ın evinde düzenlenen iftar programına da katılan Kaya, aynı sofrada bir araya gelmenin Ramazan’ın ruhunu en güzel şekilde yansıttığını ifade etti.

234D1A10 Dfe4 4Ec0 Ac8C 45A69Ca3D0Aa

Kaya, paylaşımında Ramazan ayının manevi atmosferine vurgu yaparak, “Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşırken muhabbeti, kardeşliği ve gönül birliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.