Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, uzun yıllar AKP'de siyaset yapan, bir dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı görevini üstlenen ve bir süredir iktidarı eleştiren açıklamalarıyla öne çıkan eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç'a çağrıda bulundu.

‘Onurlu bir barış için adaletsizlikler son bulmalı’
‘Onurlu bir barış için adaletsizlikler son bulmalı’
İçeriği Görüntüle

Arınç, 'Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden' adlı toplantıda iktidar partisini "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir" sözleriyle eleştirmişti.

Twitter hesabında yaptığı paylaşımda bu sözleri alıntılayan Şık, Arınç'a "Önden buyurun, kralın en çıplak halini iyi bilenlerden birisiniz" diye seslendi.