Vali Akbıyık, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, Deprem Haftası etkinliklerinin amacının toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması olduğunu söyledi.

LGS 2025 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: Öğrenciler İçin Tercih ve Yerleştirme Süreci
LGS 2025 Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: Öğrenciler İçin Tercih ve Yerleştirme Süreci
İçeriği Görüntüle

Akbıyık, '' İl Risk Azaltma Planı, afet anında bizlere rehber olacaktır. Deprem Haftası nedeniyle vatandaşlarımızın afet öncesinde, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirilmesi afetlerden kaynaklanan can ve mal kayıplarının en aza indirilmesini sağlayacaktır. Toplumun her kesimini kapsayacak şekilde eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları yürüten İl AFAD Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, herkese afetsiz günler diliyorum.”dedi.

Ziyaret, İl AFAD Müdürü Resul Karadeniz Deprem Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akbıyık'a bilgiler vermesi ile sona erdi.