Güneybatı Fransa’da bulunan Toulouse kentine yakın Nogaro kasabasında Gers'de bölgesinde gözden uzak bir evde biri nikahlı 4 eşi ve 28 çocuğu ile yaşayan 42 yaşındaki Fil Dişi uyruklu adam, eşlerine tecavüz, 2 yaşındaki çocuklarından ikisine işkence ve barbarlık, diğer çocuklara yönelik şiddet eylemleri nedeniyle geçtiğimiz Salı günü gözaltına alındı.

Diyarbakırlı Ramazan Hoca İstanbul'da öldürüldü Diyarbakırlı Ramazan Hoca İstanbul'da öldürüldü

Fransa basınında yer alan haberlere göre, 2020 yılında Nogaro kasabasının dışındaki “Kabus Evi” olarak eve yerleşen şahıs, yaşları 32 ile 41 arasında değişen eşlerine ve 28 çocuğuna korkunç işkenceler uyguladı.

France Blue’ye konuşan Nogaro Belediye Başkanı Christian Peyret de, 18 yaşından küçük olan tüm çocukların kasabada bulunan okullarda öğrenim gördüğü, evin tüm ihtiyaçlarının 4 eş tarafından karşılandığını ve 42 yaşındaki şahısın sürekli evde kapalı yaşadığı söyledi.

Evin tüm pencerelerinin brandayla kapatıldığını fark etmesi üzerine sosyal, güvenlik ve adli kurumları bilgilendirdiğini söyleyen Peyret, ifadelerine başvurulan çocukların verdiği bilgiler çerçevesinde ön soruşturma başlatıldığını ancak çocukların evde yaşananlarla ilgili bilgi vermediklerini ifade etti.

Fransız savcı yardımcısı Franck Didier, olayların, söz konusu şahsın işkence gören eşlerinden birinin kaçarak yaşadıklarını itiraf etmesi ile açığa çıktığını söyledi.

Tüm eşleri ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı, eşlerine zorla tecavüz ettiği belirlenen şahıs, “tecavüz ve barbarca şiddet” uyguladığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahısın nikahlı eşi ile diğer nikahsız eşi hakkında da yaşanan şiddet ve tecavüz olaylarına sessiz kaldıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.