HAKKARİ

Hakkari 2021 Kurban Bayramı Mesajları

Hakkari'de esnaf ve iş insanlarının 2021 Kurban Bayramı Mesajları

Abone Ol

Hakkari Fotoğraf ve Sanat Dünyası Burhan Tetik ve Nurettin Sayın; En güzel bayramların en güzel anıları sadece bugün değil her gün size güzel bir anı olsun! Başta Hakkari halkı olmak üzere bütün İslam Aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.

Şahı-Tat Künefe Velat Karhan; Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Çilek Manavı Ahmet Yaşar; En güzel bayramların en güzel anıları sadece bugün değil her gün size güzel bir anı olsun! Başta Hakkari halkı olmak üzere bütün İslam Aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.

AHS Nevzat Kazak; Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Baskın Süt Mamülleri Sinan ve Rıza Deniz; Kurban Bayramı'nın başta Hakkari ve İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. İyi bayramlar.

Vural Eczanesi Azat Vural; Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun.

Sosyete Senter Hidayet Tatlı; Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız.

Nişan Kuyumcu Süleyman Kanat; Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Nacaroğlu Baklavaları; Tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık, sıhhat, mutluluk dilerim.

Öz Simit Sarayı; Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Sağlık ve sıhhat ile daha nicelerine ulaşmak dileği ile! Mübarek Kurban Bayramı bize, ailemize, tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirsin inşallah.

Macaroon Simit Sarayı; İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar.

Türk Telekom İzzet Çakır; Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.

Cazador Giyim Mağazası Ömer Bayer; Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. Tüm Hakkari halkının bayramı kutlu olsun.

Sibar Otel Müdürü İsa Erkaya; Kurban Bayramının Hakkarimize, Ülkemize, İslam Alemine ve bütün insanalığa huzur-bereket getirmesini diliyorum. Bayramlar kırgınlıkların ve husumetlerin sona erdirilmesi için birer fırsattır. Bu bayramda da kırgınlıklarımızı bırakmalı ve yeniden bütün çevrimizdeki kardeşlerimizle muhabbet içinde bir bayram geçirmeliyiz. Bu duygularla Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Türkcell Ana Bayi Azat Işık; Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.