Rüya Plaza üst katında İstanbul Taksimdeki bir mekanı aratmayan şıklıkta hizmet vermeye başlayan Zeze's her ne kadar “Zeze’nin büyük evi” olsa da, Hakkari’mizin en çok tercih edilen eğlence merkezi halini de aldı.

Oraya gidildiğinde tüm yorgunluğunuzu gideren gizli bir huzur ile tanışıyorsunuz.

Son zamanlarda sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle alkışı hak eden çalışmalar yaptı. Ezginin Günlüğü- Zakkum-Manuş Baba-Düş Sokağı Sakinleri-Hirai Zerdüst-Can Gox-Halil Zezai-Melek Hosso-Ferat Üngün-Hüsnü Arkan-İstanbul Arabesgue-Ahmet Aslan-Seyfi Yerlikaya-Sagopa Kajmer-Cem Adrian ve Pinhani gibi çok popüler sanatçıları ağırlayarak hayranlarıyla buluşturmayı başardı.

Sağlık çalışanlarından Doktor Köksal’ın iddialarına cevap Sağlık çalışanlarından Doktor Köksal’ın iddialarına cevap

Bu kadar mı, tabi ki hayır. Tiyatro etkinliklerinin ilkini de gerçekleştirdi. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncuları Ersin Korkut, Hakan Bulur ve Erdem Baş ile Eray Yasin Işık’ın oynadığı “İti Kötü Çirkin” oyununu organize etti. BKM Mutfağının sevilen kaptanı Cihat Talay da tek kişilik oyunu Stad-Up gösterisi 11 Aralık Cumartesi günü Kültür Merkezimizde sahnelenecektir.

Zeze’s Big House, sanatsal ve kültürel faaliyetlerini arttıracak gibi gözüküyor. Sadece büyük ev değil, büyük markasın Zeze’s….