Yeniden Refah Partisi ilçe kongreleri devam ediyor.

Yüksekova ilçesinde yapılan 2. Olağan Kongresinde Yüksekova ilçe başkanı Necmettin Salim oldu.

Çukurca ilçesinden yapılan kongrede ise Sabahattin Mavigöz ise yeniden güven sağlayarak Çukurca Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı oldu.

Derecik Sınır Kapısı, seçim günü hizmet verecek Derecik Sınır Kapısı, seçim günü hizmet verecek

Yapılan seçimlerde yeniden seçilen Salim ve Mavigöz’ü tebrik eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Özer ise şunları paylaştı.

“İslam âlemine, mazlumlara, milletimize hizmet etmek amacı ile merhum liderimiz merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 1970 yılında başlatmış olduğu Milli Görüş Harekatı Milli Nizam Partisi ile başlamış olup siyonizme karşı 50 yıllık bir mücadele vermiştir. Bugünde O’nun mirası olan ve ilk tohumları 2018 yılında atılan Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından devam etmektedir. Allah’a şükür Serhat şehrimizde bu görev bizlere nasip olmuştur. Partimiz 81 il 930 dan fazla ilçede teşkilatlarını kurmuş mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Bugün toplamda 350 bin üye ile Türkiye’nin 4. Büyük partisi konumundayız. Kötü giden devlet yönetimine, ekonomiye, devlet içindeki keşmekeşliğe, her gün biraz daha umudunu kaybeden gençlerimize umut olmak için emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Yeniden Refah Partisi iktidarında birlik ve beraberliğimizi sağlayacak, devlette liyakate önem verip, adaleti sağlayacağız” dedi.