ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusu için telefonla joker hakkını kullandı. Doktor olan jokerin 'Omurilik soğanı' yerine yanlış olan 'Omurilik sarımsağı' yanıtını vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Doktorun yanıtı verdikten sonra yarışmacıya 'Şıkları tekrar eder misin?" dediği de duyuldu ancak süre doldu.

Kürtler'de 'Çarşema Zîpa' şenlikleri başladı Kürtler'de 'Çarşema Zîpa' şenlikleri başladı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Mehtap Gül Caymaz isimli yarışmacıya, 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusu soruldu. Yarışmacı telefon jokeri hakkını kullandı.

KENAN İMİRZALIOĞLU TEKRAR SORDU

'Bir fikrim var ama telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum' diyen yarışmacı, doktor olan bir arkadaşını aradı. Ancak sürenin bitmesine yakın telefondaki kişi şıklardan 'Omurilik sarımsağı' cevabını verdi. Yarışmacı ise jokerin söylediği şıkkı seçti. Cevap karşısında şaşıran Kenan İmirzalıoğlu, 'Arkadaşınız doktordu değil mi? Hangi bölüm?' sorusunu yöneltti.

'Omurilik soğanı' yerine 'Omurilik sarımsağı' cevabını veren ve cevabı yanlış çıkan doktor ve o anlar sosyal medyada gündem oldu.