Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye enflasyona göre maaş zammı müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye enflasyona göre maaş zammı müjdesi

Urfa'nın Akçakale ilçesi Tekçe Hudut Karakolu'nda erbaş olarak askerlik yapan Düzce nüfusuna kayıtlı Soner Yıldız (21) hayatını kaybetti.

Askerin ölümüne ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken farklı haber sitelerinden, farklı iddialar paylaşıldı. Urfa’da yayın yapan Bizim Haber Ajansı’nda (BİHA) yer alan iddiaya göre Yıldız, “Karakolda dışarı çıktığı sırada bir silah sesi duyuldu. Olay yerine giden arkadaşları Yıldız'ın göğsünden vurulmuş olduğunu gördü.” Düzce yerel haber sitesi Düzce.co’da ise Yıldız’a ilişkin, “Alınan bilgiye göre, Devriye esnasında sigara içmek için ayrılan Soner Yıldız’ın sigar içtiği yerden silah sesi gelmesi üzerine olay yerine giden silah arkadaşları, Düzceli askeri göğsünden yaralı olarak bulundu. Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu üzerine soruşturma devam ediyor” iddialarını paylaştı. Bir diğer Düzce yerel haber sitesi olan Öncü Haber ise “Alınan bilgiye göre, Soner Yıldız’ın nöbet tuttuğu esnada silahı ile intihar etti” paylaşımında bulundu.

Yıldız’ın ölümüne ilişkin resmi açıklama yapılmazken, ailesinin yaşadığı Düzce Koçyazı Mahallesi’nde toprağa verildiği öğrenildi.