Sağlık Sen Hakkari Şube Başkanlığı olarak Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan diş hekimlerinin “Diş Hekimleri Günü” ile tüm Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarının da Ağız ve Diş Sağlığı Çalışanları haftasını kutlandı.

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt Harun Aşan, Ağız ve Diş Hastanesi Müdürü Orhan Tanyürek ille Sağlık Sen Hakkari Şube Başkanı Nazif Arslan'ın katılımıyla diş hekimleri ve hastane çalışanlarıyla birlikte pasta kesildi.

Pasta kesiminin ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Sağlık Sen Hakkari Şube Başkanı Nazif Arslan "Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir çalışma hayatı dileğiyle sağlıklı gülümsemelerin mimarı tüm Diş Hekimlerimizin “Diş Hekimleri Gününü”, tüm Ağız ve Diş Sağlığı çalışanlarımızın da Ağız ve Diş Sağlığı Çalışanları Haftasını kutlarız. Bu önemli haftada insanımızın ağız ve diş sağlığına vermesi gereken önem işlenmekte ise de ağız ve diş sağlığı çalışanlarımızın ve diş hekimlerimizin sorunlarının gündeme getirilmesi ve taleplerinin karşılanması adına da önemli bir hafta olarak değerlendirilmelidir" dedi.

Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın