Şehri Saray Kafesinden gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet ve mali raporlar okundu.

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Şehmuz Mavigöz İl Başkanı olarak seçildi.

Kongrede Milli Yol Partisi Hakkari İl Başkanlığına tekrar güven tazeleyen Şehmuz Mavigöz, Liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı.

Milli Yol Partisi’nin sebebi ne sonucu ne olursa olsun asla ve asla millete yalan söylemeyeceğini vurgulayan Hakkari İl Başkanı Şehmuz Mavigöz, şunları kaydetti.

‘ “Bu hareket sizi aldatmayacak, size başka türlü görünmeyecek. Bu harekette hak neyse, doğru neyse onu alıp yukarıya kaldıracağız. Bugün başka yarın başka olmayacak. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Bir hareket başarılı olacaksa ve menzile ulaşacaksa kadın ve erkeğin birlikteliğinden doğar. Buradan bacılarıma, kızlarıma, annelerime sesleniyorum. Bu hareket kadın hareketidir, bu hareket erkek hareketidir, bu hareket hepimizin hareketidir. Sadece erkek hareketi değildir. Bizim siyasetimizde, bizim getireceğimiz sistemde asla ve asla yiyen de yediren de olmayacaktır. Yasakların olmadığı, yoksulluğun olmadığı, kimsenin kimseyi aşağılamadığı, kimsenin zorda kaldığında dayı aramadığı bir sistemle geliyoruz. Bizim sistemimiz adalet, liyakat ve üretimdir. Bana Başta destek olan Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır olmak üzere tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’

Kongreye M.K.Y.K Üyesi Necmettin Keskin, Adıyaman İl Başkanı Hanefi Dağdelen Yüksekova ilçe Başkanı Gülhan Ağacaoğlu,Hakkari Merkez İlçe Başkanı İsa Mavigöz ve partiler katıldı.

Yüksekova'da 100 yatak kapasiteli modern bir hastane hizmete girecek Yüksekova'da 100 yatak kapasiteli modern bir hastane hizmete girecek