Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı

Meclis'teki bütçe görüşmelerinin ikinci gününe, AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında çıkan kavga damga vurdu. Sözlü tartışma yumruklu kavgaya dönerken, kalp pili bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı.

AKP Bursa milletvekili Zafer Işık'ın yumruk attığı Örs, kalbinde sorun yaşanması sonrasında önce Meclis'te revire götürüldü, sonrasında ise ambulansla Güven Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp spazmı geçirdiği belirtilen Örs, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. kalbinde pil olduğu öğrenilen Örs'ün pil değişikliği için bir gün yoğun bakımda uyutulacağı belirtildi.

'DURUMU STABİL'

Artı Gerçek'in hastaneden edindiği bilgiye göre, Örs'ün durumu stabil. Doktorları, şu an için basınla başka bilgi paylaşılmayacağını söyledi.


'HAYATİ TEHLİKESİ VAR'

İYİ Partili Turhan Çömez ise "Trabzon milletvekilimizin hayati tehlikesi var" açıklaması yaptı. Halk TV'ye konuşan Çömez, doktorlardan aldıkları ilk bilginin bu yönde olduğunu söyledi.

İYİ PARTİ HASTANEYE GİDECEK

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun, Örs'ü hastanede ziyaret edeceği açıklandı.

CHP'nin de toplantı yapacağı belirtiliyor.

KAVGA NASIL ÇIKTI?

İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz'ın kürsüde konuşma yaptığı sırada AKP ile İYİ Parti milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşanınca, Meclis Başkanvekili Haydar Akar oturuma 10 dakika ara verdi. Bunun üzerine gerilim büyüdü. İYİ Parti ve AKP milletvekilleri arasında yumruklaşma yaşandı.