AKP’nin oy oranının yüksek olduğu Konya’da esnafı ziyaret eden ve yurttaşların sorunlarını dinleyen CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer’e bir yurttaş, ülkede yaşanan ‘cendereye’ artık çözüm bulunmasını istedi. 20 yıldır AKP seçmeni olduğunu belirten yurttaş “Başta iyiydi, hoştu, kazandık. Ama artık bugün ne verdilerse misliyle geri aldılar. Ben Kılıçdaroğlu’nun bizleri bu cendereden çıkarabileceğini görüyorum" dedi.

Partisinin saha çalışmaları kapsamında AKP’nin yüzde 59 oy aldığı Konya’ya giden CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, yurttaşlarla buluştu.

‘KILIÇDAROĞLU’NU DİNLEDİM, BİZE ANLATILAN GİBİ OLMADIĞINI GÖRDÜM’

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre CHP’nin son genel seçimlerde yüzde 3 oy aldığı Üzümlü’de Taşcıer’e sıkıntılarını anlatan bir yurttaş, “20 yıldır AKP seçmeniyim. Eskisinden de kötü duruma soktular. Bunca yıldır hep AKP’ye oy verdim, bu sefer bir de sizi deneyelim. Hep önyargım olduğu için Kılıçdaroğlu’nu dinlemezdim bile. Ama dinledikten sonra anladım ki hiç bize anlatılan gibi değilmiş. Ben Kılıçdaroğlu’nun bizleri bu cendereden çıkarabileceğini görüyorum” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞIN ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ, ESNAF DA İŞ YAPMAKTA ZORLANIYOR’

Konya’da değişimin işaretlerini gördüklerini söyleyen Taşcıer, “Mahallenin esnafı da dertli. Alım gücünün enflasyon karşısında giderek eridiğini ve satış yapmakta çok zorlandıklarını ifade ediyorlar. Ancak vatandaş sorunun farkında olduğu gibi çözümün de farkında” dedi.

‘ÜRETİMDE AKSAMALAR VAR VE İŞ GÜVENLİĞİ DE YOK’

Gençlerin umudu DEM Parti! Gençlerin umudu DEM Parti!

Savunma sanayi sektörüne ilişkin de ziyaretler yapan Taşcıer, şunları kaydetti: “Savunma sanayinde yıllık milyonlarca dolarlık ihracat yapan bir mahallede karşılaştığımız sorunlar hayret verici. Bu sektörde ciddi iş güvenliği riski var ama ambulans bile yok. Sağlık deseniz birçok uzmanlık dalında hekim yok. Adeta kaderine terk edilmiş bir mahalle. Üretimde aksamalar oluyor.”