Hakkari’de hayvan pazarı olmaması nedeniyle taziye, düğün, adaklık ve kurbanlık hayvan bulamayan vatandaşlar için kolları sıvayan Kasım Temel, bundan böyle canlı küçükbaş ve büyükbaş hayvan alım satımına başladı.

Kentte 40 yıl boyunca kasap işletmeciliği yapan Temel, iş yerini devrederek canlı hayvan alım satımına başladığını söyledi.

Adaklık ve kurbanlık canlı hayvan siparişinin yanı sıra kesimini de yaparak adrese teslim hizmeti verdiğini aktaran Temel,” Türkiye’de hayvan pazarı olmayan tek şehir Hakkari’dir. Bu eksikliği gidermek amacıyla canlı hayvan alım satımına başladım. Et fiyatlarının yükselmesi bölge insanının alım gücünü zorladı. Hakkari’nin yöresel yemekleri bilindiği üzere etli olur. Bende canlı hayvan alım ve satışını yaparak vatandaşlarıma ucuz eti ayaklarına getiriyorum. Canlı hayvanlarımın fiyatı piyasanın çok altındadır. Aranılan kalitedeki hayvanlar için bizi tercih etmeniz güveninizi boşa çıkarmayacaktır. Şimdiden bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLETİŞİM; Kasım Temel; 05374370101

Adres; Eski minikkent alanı

Hakkari'de Doktor 'un mobbing iddialarına açıklama Hakkari'de Doktor 'un mobbing iddialarına açıklama