CANLI YAYIN
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şüphelisi kadını anlattılar: Bir yıldır Esenler'de oturuyordu
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının şüphelisi kadını anlattılar: Bir yıldır Esenler'de oturuyordu
Yayınlanma: 15 Kasım 2022 07:02

A+
A-
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının ardından yakalanan Ahlam Albashir'i daha önceden görenler DHA'ya konuştu: "Esenler'de bir yıldır oturuyordu, Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu."

Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak?

Artı Gerçek - İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının şüphelisi olarak yakalanan ve Suriyeli olduğu belirtilen Ahlam Albashır'ın çalıştığı işyerinin bulunduğu mahalle sakinleri konuştu. Bir kişi, "Esenler'de bir yıldır oturuyordu, Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu. Benden 2-3 defa alışverişte bulundu" dedi.

Esnaf Nazik Demir ise saldırının ardından, "Şahsen tanımıyorum, arada buradan geçerken görüyordum. Cadde üzerinde görüyordum, hatta dün 13.00-13.30 sıralarında gördüm. Dükkanın önünden ufak bir çocukla geçti" dedi.

Demir, "Hiç dükkanımdan alışveriş yapmadı. Hiç diyaloğum olmadı. Günübirlik görüyorduk. 20-25 gündür buralarda görünmeye başladı. Daha önce görmüyorduk. Dün de gayet sakindi, yanında ufak bir çocuk vardı. Önünde yürüyordu. Beraber geçtiler" diye konuştu. (DHA)