Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında hizmet veren Hakkari ve Bursa odaları, sosyal sorumluluk bilinci ile başta ticaret ve ekonomi olmak üzere eğitim, kültür, sanat ve diğer birçok alanda çeşitli desteklerde bulunuyor.

Kursiyerlere malzeme dağıtımın sonrası açıklama yapan HATSO Başkanı Servet Taş,” Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay, tarafından Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde çeşitli meslek dallarında kurs gören bayan kursiyerlerin el emeği göz nuru tekstil ürünleri nakış ürünleri ile gençler için müzik becerilerini geliştirecek enstrüman talebinde bulunduklarını” söyledi.

Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay'a teşekkür eden Taş, "Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlere dağıtılmak üzere tekstil malzemelerini tarafımıza gönderdiler. Bizde bugün malzemeleri Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün de hazır bulunduğu, Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde, Hatso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fazıl Özkan ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin ile birlikte, kurum müdürü Yurdagül Timur’a teslim ettik. Kıymetli desteklerinden dolayı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Burkay’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.