Hakkâri DEM Partiden 'Büyük Mitinge' davet Hakkâri DEM Partiden 'Büyük Mitinge' davet

Gençlik merkezi güzel sanatlar kulübü, güzel Hakkari'nin Gençlik Merkeziyle gelişen sanatsal altyapısına vurgu yapmak amacıyla Sanat Günleri etkinlikleri başladı.

Kent parkında başlayan etkinliklerde Gençlik merkezi gönüllü gençleri gençlik merkezinin akademik eğitimleriyle çıtayı sürekli daha yükseğe çıkarma hedefiyle Hakkari ve ülke gençlerine örnek olmayı amaçlıyor.

Sayısız konser, tiyatro ve sergi etkinliklerine bu bağlamda bir yenisini ekleyerek Gençlik Merkezi Sanat Atölyelerini halkla buluşturuyor.
Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Görsel Sanatlar Eğitmeni Erdi Gür, gençlik merkezi olarak bu yıl ''Sanat Günleri'' adı altından bir faaliyet düzenlendiklerini söyledi.

Faaliyetlerinin amacının Hakkari'de sanatı daha çok ön plana çıkarmak olduğunu belirten Gür, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı.

'' Sanat günleri kapsamında gençlerimiz artık Gençlik Merkezi atölyelerini halkla buluşabilecekleri bir alana getirdiler.Buna uygun yerinde Kent Park olduğunu düşündük.Gençlik Merkezi Sanat Günleri etkinlikleri 3 gün boyunca kent parkta sürecek 4.gün yapılan sanatsal çalışmalar Hakkari Belediyesi önünde sergilenecek. Sanatsal çalışmalara isteyen bütün vatandaşlar eşlik edebilecektir. Buradaki temel amaç Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin yaptıkları sanatsal çalışmaları Hakkari ve Türkiye genelinde bütün sanatseverlere tanıtmak.''diye konuştu.