Hakkarili genç girişimci Mehmet Selim Akın ve Necip Demir tarafından Hakkari üniversitesi kampüsünde açtıkları 7/24 saat açık kafede Kafeteryada toplu ve protokol yemekleri, Van kahvaltı çeşitleri, Düğün Nişan doğum günü her türlü hizmette sunuluyor.

Kampüs Kafeterya, Hakkari Üniversitesi Kampüsü’nde hizmete girdi. Şık ve modern görünümü ile dikkat çeken Kampüs Kafe’de sıcak-soğuk içecekler, kahvaltı ve yemek menüleri ile sunumlar yer alıyor. Kampüs Kafe, Zeynel bey yerleşkesinde bulunan Kampüsü’nün ana giriş kapısının olduğu bölümde hizmet veriyor.

Törenle yapılan açılışa, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Durankaya eski belediye başkanı ve kanaat önderi Fatih Keskin, CHP Hakkari il başkanı Nazım Demir, İYİ parti Hakkari il başkanı Yaşar Yorulmaz, Hakkâri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, Daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta, Hakkari’de güzel bir kafenin açıldığını ifade eden Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş burası hem kampüs dışında hemde kampüs içinde yaşayanlar için güzel ferah bir yer olduğunu söyledi.

Pakiş; ‘’Hakkâri üniversitemizin kampüsünda bulunan bir binamızda alt katında hem personel hem öğrenci yemekhanesi üst katında ise geniş ve güzel bir kafeterya var. Burası hem şehir için hem de kampus alanında yaşayanlar için çok temiz ve ferah bir yerdir. Burayı işletmek için kiralayan arkadaşlarımıza ben başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Kafeteryada , Dünya mutfağından yanı sıra eğlence tarafında ise okey, bilardo ve langırtta mevcut.

Muhtar Şimşek, Belediye Ekibine Güç Verdi Muhtar Şimşek, Belediye Ekibine Güç Verdi