Hakkari'de askerler köy dolmuşunu durdurup yolculara hakaret etti! Hakkari'de askerler köy dolmuşunu durdurup yolculara hakaret etti!

İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz İl Başkanlığı binasından gerçekleştirilen toplantıya, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Önal, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Bayhan, Kadın Kolları Başkanı Dilan Korkmaz, Teşkilat Başkanı Hamdi Çakar, Yüksekova İlçe Başkanı Kerem Orkaç, Çukurca İlçe Başkanı Zeki Ertunç Şemdinli ilçe Başkanı Haluk Er, Büyükçiftlik belde Başkanı Raif Eren ve partili yöneticiler katıldı.
İYİ Parti Hakkari İl Başkanı Yaşar Yorulmaz , açılış konuşmasında partinin Türkiye’nin dertlerine derman olmak için herkesle bir araya gelmeye çalıştığını söyledi.
Başkan Yorulmaz , ‘’İYİ Parti’nin halkta teveccüh görmesi , hızla yükselmesi iktidar yolunda önemli mesafe alması , milletimizle bütünleşmesi iktidar ve bazı çevrelerde ciddi rahatsızlık oluşturmaktadır. Siyasette halkın sorunlarından uzak kalan , halkı ikna etmekte başarısız olan iktidar yeni bir siyasi anlayışla halkı kendi politikalarına hizmet anlayışına ikna edemeyeceklerini anlamış olacak ki baskı politikaları ile toplum üzerinde bir korku iklimi yaratarak sonuç almaya çalışmaktadırlar. Allah’ın izniyle baskılara boyun eğmeyeceğiz , inandığımız yolda yürüyeceğiz. Genel Başkanımız ve Başkanlık Divanımızın , milletvekillerimizin gruplar halinde karış karış Türkiye’yi taradıkları gibi bizler de Hakkari İl Başkanlığı olarak , ilçe başkanlıklarımızla yaptığımız çalışmalarla Hakkari'de partimizin iktidar yürüyüşünde elimizden geleni yapacağız yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.