Derecik Kaymakamı Sn. Ahmet Özdemir beyi Derecik Belediye Başkan vekili Sn. Hazali Tekin beyi Ak Parti Derecik ilçe Başkanı Sn. Abdurrahim Akgündüz beyi ve Dört şehidi ve 3 gazisi olan Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Sevim'i makamlarında ziyarette bulundu.

Daha sonra Şehit ve Gazi aileleriyle Kemal Sevim başkanın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Derecik ilçesinde çocuklara kırtasiye malzemeleri ve kitap hediye etti.

Hakkari'de seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi Hakkari'de seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi

Ziyaretlerde ilgi ve alakalarını gösteren Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir beye, Belediye başkan vekili, Hazali Tekin beye, Ak Parti ilçe Başkanı Abdurrahim Akgündüz onurlarına öğle yemeğini organize eden şehit ve Gazi ailelerini bir araya getiren Derecik Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Sevim beye teşekkür etti.
Heyet temasların ardından heyet akşam üzeri Hakkari’ye döndü.

Ziyaretlerinde Doğu Anadolu bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyon Genel başkanı ve ayrıca Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şube Başkanı Abdurrahman Er, Ak Parti Hakkari İl Başkan Yardımcısı Yerel yönetimler başkanı ve ayrıca Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Necip Erik, Ak Parti Seçim işleri başkan yardımcısı, Rahmi Kaya, Federasyon Genel Başkan yardımcısı Mehmet Emin Gör, Yüksekova Terör Mağdurları Derneği Başkanı Muhteber Kayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Van Terör mağdurları Derneği başkanı ve ayrıca Ülkü Destan Harekatı başkanı Turan Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf Başkan yardımcısı Hamit Bayram, Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Zeki Er, Çukurca Çaylıca muhtarı ve ayrıca Vakıf yönetim kurulu üyesi İdris Arslan ve Federasyon üyeleri katıldı.