Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Rüya Plaza karşısı 3. katta kurulan English Time Dil Okulu Hakkâri Şubesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulan English Time Dil Okulları’nın Hakkari Şubesinde 3 yabancı öğretmen kadrosuyla ilk okul, orta okul ve lise düzeyinden 9 sınıfta eğitime başladı.

English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi açılışına HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, English Time Dil Okulları CEO’su Fatih Şimşek, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Erhan Korkmaz, Güreş Federasyonu Hakkari Temsilcisi Spor Lisesi Müdürü Sefer Özatak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi Kurucu Müdürü Ayhan Şener, Hakkari’den dünyaya bir kapı açmak için bir araya geldiklerini söyledi.

English Time Dil Okullarının 1997 yılında Eğitimin duayeni Fethi şimşek tarafından kurulduğunu ifade eden Şener konuşmanın devamında şunları kaydetti.

‘’ O günkü şartlarda yurt dışı dil eğitimi söz konusu iken. Bizler bu işi Türkiye’de de yapabiliriz düşüncesiyle kurulmuştur. Kurucumuz Fethi Şimşek, bu başarıyı Türkiye’de de başarmıştır. Biz artık bunu Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirmek istiyoruz. O yüzden her taraftan bir kapı açmak istiyoruz. Dünya entegrasyonunu istiyoruz ve dünyaya entegre olmak istiyoruz. Bilişim ve iletişim çağında Hakkari’nin buna ihtiyaç duyduğunu gördük ve işbirliğine girdik şuanda Hakkari Şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hakkârili gençlerin bir dünya vatandaşı olması için çaba göstereceğiz. Yeni okulumuzun hayırlı uğuru olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ’dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, ise English Time Dil Okulları Hakkari Şubesinin Hakkari’den dünyaya açılan kapı olduğunu ve kapının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Gür, kentin ihtiyaç duyduğu bir dil okulunu açılışı gerçekleştiğini ifade ederek şunları kaydetti.

‘’ Girişimcimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ben bunun ilin eğitimine bir yatırım olarak görüyorum. Burada dil öğrenen ve eksikliklerini gideren çocuklarımız yarın dünyanın farklı yerlerinde kendilerini ifade etme becerisine sahip olacaktır. Eğitim adına atılan her adımı destekliyoruz. İlimize biz hizmet olarak görüyoruz. Kurucu Müdürümüz Ayhan Şener’i tebrik ederiz. Eğitim kurumuzun hayırlara vesile olmasını dileriz. ’dedi.

Peri Masalı Organizasyonun tertiplediği açılış töreni verilen ikramlarla son buldu.

English Time Dil Okulları Hakkari Şubesi erken kayıtlar başladı.

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Rüya Plaza karşısı 3. Kat/Hakkari Merkez

İLETİŞİM :

0542 734 14 08

0438 212 08 86

Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın Temelli Colemêrg'de: Bu faşist iktidarı yıkacak olan sizin iradenizdir Canlı yayın