İktidara seslenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Derhal tedbir paketi açıklayın. Bu tedbir paketini de yine üç beş yandaşa peşkeş çekeceğiniz bir paket haline dönüştürmeyin" dedi.

Pandemiyle birlikte ekonomik krizin derinleşmesi ve yurttaşların yoksulluk nedeniyle intiharları artıyor. Son olarak AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'tam kapanma' döneminde herhangi bir güvence ve ek destek paketinin yer almaması da büyük tepki çekti.

Merkez Bankası Paralarının Akıbeti: Nereye Gitti? Merkez Bankası Paralarının Akıbeti: Nereye Gitti?

'ÇEKİLDİĞİNİZ FİL DİŞİ KULELERDEN ÇIKIN'

İktidara seslenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Halkın duygularından kopmuş, empati duygusunu yitirmiş iktidar sahiplerine sesleniyorum. Artık yeter! Milletin sabrı tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın" dedi.

Sosyal medya üzerinden bir video paylaşan Davutoğlu, "Derhal tedbir paketi açıklayın. Bu tedbir paketini de yine 3-5 yandaşa peşkeş çekeceğiniz bir paket haline dönüştürmeyin. Milli gelirimizin makul bir miktarını doğrudan sosyal yardıma ihtiyaç hisseden halka, esnafa, işsize, işçiye, çiftçiye ayırın ve derhal dağıtın. Mübarek Ramazan gününü cehenneme çevirmeyin" diye konuştu.