Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar Kurban Bayramı Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Millet olarak en kıymetli değerlerimizden biri, birlik ve dayanışma ruhumuzdur. Her şartta bizi birbirimize yakınlaştıran paylaşma duygumuzdur. Mübarek Kurban Bayramımız inanıyorum ki, koronavirüse karşı tüm tedbirleri alarak bu güzel geleneklerimizi perçinlememize vesile olacaktır.

Dini bayramlarımız birlik ve beraberliğimizin, toplumsal dayanışmamızın en üst safhada yaşanmasına vesiledir. Millet olarak, gönül dünyamızı sonuna kadar açtığımız her bayram, bizi daha da yakınlaştırır. Bu Kurban Bayramı'nı zorlu bir sürecin, pandemiye karşı ülkece verdiğimiz büyük bir mücadelenin ardından karşılıyoruz. Türkiye olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberlik ruhunun, verdiğimiz mücadeledeki başarıyı nasıl etkilediğini hep birlikte gördük ve yaşadık. Tüm dünyanın zayıf kaldığı illete karşı, örnek gösterilen bir devlet-millet dayanışması sergiledik. Ne mutlu ki; bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek; sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini sınırlı da olsa yaşayabileceğiz.



Ancak emeklerimizi zayi etmemeli, malum olduğu üzere etkileri devam eden koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerimizi almayı sürdürmeliyiz. Hijyen ve mesafe kurallarına, maske kullanımına dikkat etmeliyiz.

Yüksekova'da 100 yatak kapasiteli modern bir hastane hizmete girecek Yüksekova'da 100 yatak kapasiteli modern bir hastane hizmete girecek

Bu yılki Kurban Bayramı inşallah daha nice bayramı sağlıkla ve sevdiklerimizle yaşayabileceğimiz, sarılabileceğimiz güzel yarınların müjdecisidir. Güzel yarınlara, millet ve ülke olarak gücümüze güç katacağımız gelişmelere vesiledir inşallah. Bu naif temenni ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin, milletimizin ve hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kesilen Kurbanların makbul olmasını, yapılan ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum. Allah, milletimizin ve devletimizin birlik, beraberlik ruhunu daim etsin inşallah."